Bestel een verrassingstas
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum  

 
 
Website   |   Mijn Bibliotheek   |   Openingstijden   |   Contact
 
 
Hoera, de Nationale Voorleesdagen komen er aan!
 
 
Op 20 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Maak er thuis een feestje van en leen een voorleestas bij de bibliotheek. Wij maken feestelijke voorleestassen met hierin vier mooie boeken voor uw peuter of kleuter en een leuke verrassing. Wilt u ook zo’n tas?
Stuur een mail naar klantenservice@bibliotheekhilversum.nl met daarin naam, leeftijd en pasnummer van uw kind. Wij sturen vervolgens een mail met een tijdslot waarbinnen de tas opgehaald kan worden. De boeken zijn dan aan u uitgeleend voor 4 weken of zolang de corona lockdown blijft gelden.
 
 
Verrassingstassen te leen
 
 
Verrassingstassen te leen

Ook onze verrassingstassen zijn nog steeds aan te vragen. 
Stuur een mail met daarin uw naam, pasnummer en de door u gewenste categorie boeken naar klantenservice@bibliotheekhilversum.nl

De boeken worden voor 4 weken aan u uitgeleend of zolang de corona lockdown blijft gelden.
 
 
 
 
En verder...
 
Alle inleverdata worden automatisch verlengd zolang de lockdown blijft gelden. U hoeft dus niet in te leveren, de inleverbus blijft afgeplakt. Indien u heel graag materialen wilt inleveren, dan kan dat van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur bij onze voordeur in de grote grijze bak.

Reserveren blijft mogelijk. Let op: de levering vanuit andere bibliotheken is beperkt aangezien niet alle collega-bibliotheken open zijn.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Mailen kan altijd, wij doen ons best om u zo snel mogelijk te antwoorden. Stuur uw bericht naar informatie@bibliotheekhilversum.nl
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta  
 
 
Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum
's Gravelandseweg 55 | 1217 EH Hilversum